نشانی صفحات سایت شما باید کوتاه، گویا و حاوی کلمات کلیدی باشد. علاوه بر این لازم است تا نشانی صفحات شما فاقد Query String باشد. به عبارت دیگر، یک نشانی وب به شکل https://example.com/?page=123 شکلی منسوخ شده از نشانی وب است و می‌تواند اثرات مخربی روی سئو سایت شما برجای بگذارد.

در بسیاری از موارد گوگل تلاش می‌کند تا ارزش و اهمیت پارامترهای موجود در صفحات شما را شناسایی کند( در مثال بالا page ) ولی ممکن است به دلیل اشتباه یا بازخوردهای کاربران، برخی پارامترهای پراهمیت را بی اهمیت در نظر بگیرد و در نتیجه حجم زیادی از صفحات سایت شما را تکراری بشناسد و آن‌ها را از ایندکس حذف کند.

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید، یکی از قدم‌های مهم در شروع به طراحی سایت، تنظیم گزینه‌های پیوندهای یکتا به شکلی است که نشانی صفحات شما فاقد Query String باشند و هر صفحه یک نشانی متفاوت و دارای همخوانی با اصول سئو باشد.

در چه مواردی می‌توانیم از Query String استفاده کنیم ؟

استفاده از Query String معمولا هنگامی کاربرد دارد که نتایج نمایش داده شده با این پارامترها دارای اهمیت کمی از نظر سئو باشند. برای مثال نتایج جستجو در یک فروشگاه اینترنتی یا یک وبلاگ این ویژگی را دارند.

به عبارت دیگر، Query String می‌تواند محلی مناسب برای درخواست‌های خاص کاربران باشد نه محلی برای ایجاد صفحات عمومی و سراسری که می‌بایست در گوگل ایندکس شوند.

هنگام استفاده از Query String می‌توانید به این فکر کنید که آیا لازم است صفحات دارای دستورالعمل‌های noindex باشند یا خیر…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *